Erdoğan'ın Kritik Karar Toplantısı: Memur ve Emekli Zammı Geliyor

Erdoğan'ın Kritik Karar Toplantısı: Memur ve Emekli Zammı Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabinesini yarın Beştepe'de topluyor. Toplantının ana gündem maddesi, memur ve emekli zamları olacak.

Erdoğan'ın Başkanlığında Yoğun Bir Gündem

TRT Haber'e göre, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Erdoğan'ın başkanlığında yoğun bir gündemle toplanacak. Bu gündemde yer alacak konular arasında İsrail'in Gazze'deki masum insanlara yönelik tarihin en kanlı ve vahşi saldırısı, Türkiye'nin kalıcı barış için garantörlük teklifi ve bölgedeki gelişmeler bulunuyor.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda ekonomideki gelişmeler de kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Fahiş fiyatlarla mücadele için izlenecek yol haritası da kabine toplantısının gündeminde yer alacak.

Memur ve Emekli Zammı Görüşülüyor

Toplantının en önemli gündem maddesi, memur ve emekli zamları olacak. Ayrıca, ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisi gibi konuların detayları da gündemde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri