Bingöl'ün Yedisu ilçesinde yaşanan olumsuz hava şartları, 7 Aralık Perşembe günü okulların tatil edilmesine neden oldu. Bu karar, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından resmi bir yazı ile duyuruldu.
MEB'den Gelen Resmi Yazı İle Tatil Kararı
7 Aralık 2023 tarihinde, Yedisu ilçesindeki okulların bir gün süreyle tatil edilmesine dair MEB tarafından resmi bir yazı geldi. Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yaşanan olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı sebebiyle eğitim-öğretime ara verildiği belirtildi.
Valilik Açıklaması: Engelli ve Hamile Kamu Görevliler İdari İzinli
Bingöl Valiliği'nin resmi açıklamasına göre, olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı sebebiyle Yedisu ilçesinde 07 Aralık 2023 Perşembe günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildiği ifade edildi. Ayrıca, bu süre zarfında engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi.