Öğretmenlere yeni müjdelerin açıklanacağı tarih nihayet belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kasım ayı öğretmenler odası sohbetlerinin İstanbul'da yapılacağını duyurdu. İşte tüm ayrıntılar:
İstanbul Rami Kütüphanesi Ev Sahipliği Yapacak
Bakan Tekin, Kasım ayı öğretmenler odası sohbetlerinin 4 Kasım 2023 tarihinde İstanbul Rami Kütüphanesi'nde gerçekleştirileceğini açıkladı. Bu özel etkinlik, öğretmenler için önemli bir buluşma noktası olacak.
Başvurular Başladı
Öğretmenler, bu heyecan verici etkinliğe katılmak için şimdiden başvurularını yapabilirler. Başvuru süreci oldukça basit. Öğretmenler, MEBBİS şifreleriyle belirtilen adresten giriş yaparak başvurularını tamamlayabilirler. Unutmayın ki kontenjan sınırlı olabilir, bu nedenle başvurularınızı hemen yapmanız önemlidir.
Öğretmenler Odası Sohbetlerinde Neler Bekleniyor?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, daha önceki öğretmenler odası sohbetlerinde öğretmenlere birçok müjde vermişti. Ancak bu sefer öğretmenler, özellikle öğretmen atama takvimi hakkında yeni bilgileri merakla bekliyorlar. 4 Kasım günü İstanbul'da gerçekleştirilecek olan öğretmenler odası sohbetlerine katılarak, Bakan Tekin'den bu alanda gelecek müjdeleri ilk elden öğrenebilirler.