Bakanlık, İlçe Milli Eğitim Müdürü hakkında soruşturma başlattı

Bakanlık, İlçe Milli Eğitim Müdürü hakkında soruşturma başlattı

Samsun Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü M. İrfan Yetik hakkında yazılı şikayetler sonrası Samsun Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi üzerine kente MEB müfettişleri geldi.

Samsun Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü M. İrfan Yetik ile ilgili bir dizi iddia, şikayete konu oldu. Yetik ile ilgili gündeme gelen şikayet ve iddialar bir dosya şeklinde yazılı olarak ilgili yerlere ulaştırıldı. Söz konusu iddialar MEB müfettişlerince soruşturuluyor.

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü M. İrfan Yetik ile ilgili 'ilçede ve kurum içinde yaptığı bazı atamalar, bazı okul müdürlerine veli şikayetleri göz önünde bulundurarak haksız yere soruşturma açılması, kendine lüks makam odası yaptırması ve Zafer İş Okulu'nun Taflan'a taşınması' gibi şikayetleri ve iddiaları konu alan dosya, hazırlandı.

MÜFETTİŞLER KENTE GELDİ ARAŞTIRIYOR

Şikayete konu olan dosya yazılı olarak ilk olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) ardından, Samsun Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştırıldı. Dosyadaki şikayet ve iddialar ile ilgili Samsun Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Milli Eğitim Bakanlığı'ndan müfettiş talep ettiği öğrenildi. MEB müfettişlerinin Samsun'a geldiği, söz konusu şikayet ve iddialar ile ilgili araştırma yaptığı öğrenildi.

hedefhalk.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Meb Haber Haberleri