Sanat ve meslek edindirme kursları için öğretmen alımı yapılacak
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğretmenler başta olmak üzere öğretmenlik yapabilme yetkisine sahip olan herkesin başvurabileceği indirmeler Büyükşehir statüsünde olan illerde gerçekleşiyor.
Bu kapsamda Büyükşehir statüsünde olan illerin sanat ve meslek edindirme burs müdürlükleri tarafından alınacak olan başvurular kapsamında beden eğitimi, müzik, satranç, el sanatları, görsel sanatlar, İngilizce gibi alanlarda açılacak olan kurslar için öğretmen görevlendirmesi yapılacak.
Bahsi geçen kursların 29 Ağustos tarihine kadar devam etmesi bekleniyor.
Görevlendirilecek olan öğretmenlere ek ders karşılığı ücret verilecektir. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerin görev yapmış oldukları illerdeki sanat ve meslek edindirme kurs müdürlüklerine başvuruda bulunmaları esas teşkil etmektedir