Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs'ta 'Uzman öğretmenlik 5 yıla inecek' müjdesi verir mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs'ta 'Uzman öğretmenlik 5 yıla inecek' müjdesi verir mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs tarihinde Memur Sen Kongresine katılacak. Henüz kesin olmasa da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a davet gönderildi. Müsait olması durumunda davete icabet etmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada memur maaşlarına zam ve bir çok müjde açıklayacak. Seçim vaadi olacak şekilde yapılması beklenen bu vaatlerin içerisinde ne gibi müjdeler var henüz bilinmiyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlik meslek kanunu için bazı gelişmeler ve değiştirmeler yapılacağını geçtiğimiz aylarda belirtmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim vaadi olarak uzman öğretmenliğin yüksek lisans yapanlara 5 yıl olacak vaadi verecek mi merak konusu.

Burada verilecek müjdelerin içerisinde bu konunun da yer alması, alım gücü ciddi oranda düşen öğretmenlerimize ekstra olarak böyle bir müjdenin verilmesi anlamlı olacaktır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Meb Haber Haberleri