MEB e-personel modülünde eksik bilgileri olanlar için açıklama yaptı

MEB e-personel modülünde eksik bilgileri olanlar için açıklama yaptı

Öğretmenler, memurlar ve diğer MEB çalışanları e-personel modülü üzerinde kişisel bilgilerini kontrol edecekler. Bilgilerinde eksiklik olan personeller eksik bilgilerinin girişini sağlayacaklar. Bilgilerin hata, değişiklik olanlarda doğru bilgiler ile değişiklik işlemini gerçekleştirecek.

MEBBİS BİLGİLERİ EKSİK OLANLAR

İl Milli Eğitim Müdürlükleri tüm eğitim kurumlarına konuyla ilgili resmi yazı yazarken e Personel bilgileri eksik olan personeller için gerekli işlemlerin yapılmasını istedi. Fotoğraf, telefon, IBAN numarası, e-posta adresi, iletişim ve kişisel bilgilerinde eksiklikler yanlışlıklar olan personeller bulunduğu hatırlatılırken tüm personelin bilgilerinin kontrol edilmesi istendi.

Resmi yazı;

e personel modülü eksik bilgiler MEB personel eksik bilgiler

Bazı bilgilerin öğretmenler ve personeller tarafından MEBBİS girişi kişisel bilgileri ile yapılabileceği hatırlatılırken bazı bilgilerin ise ilçe ve il milli eğitim müdürlükleri tarafından düzeltilebileceği, yeni giriş yapılabileceği açıklandı. Tüm öğretmenlerin MEBBİS bilgilerinde yer alan kısımları kontrol etmeleri, varsa eksik kısımları tamamlaması gerekiyor. MEB özellikle atama yer değiştirme dönemlerinde bu konuda uyarılarda bulunurken öğretmenlerin ve diğer çalışanların mağdur olmaması adına tüm bilgilerin güncel olmasına dikkat çekmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu