
İstanbul Bağcılar’da altın bileziklerini yağmalamak istediği komşusunu önce tülbent ile boğduğu, ardından üzerine yanıcı madde dökerek canlı canlı yakıp ölmesine neden olan anaokulu öğretmeni Gözde Aytar hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanığı müebbet hapis cezasına çarptırdı.
Bağcılar’da 25 Nisan 2021 tarihinde altın bileziklerini yağmalamak istediği 71 yaşındaki komşusu Gülcemal Coşar’ı önce tülbent ile boğduğu, ardından üzerine yanıcı madde dökerek canlı canlı yakıp ölmesine neden olan anaokulu öğretmeni Gözde Aytar’ın yargılandığı davada mahkeme kararı açıklandı. Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Gözde Aytar hazır bulundu. Duruşmaya Gülcemeal Çoşar’ın oğlu İbrahim Kerem Coşar, kızı Dilek Kurt ve taraf avukatları katıldı.
“Ben yapmadım, doğru bir tanedir”
Son sözü sorulan sanık Gözde Aytar, “35 yaşındayım. Haberlere, gazetelere çıktım. Bana soğukkanlı denildi. Ben 400’den fazla çocukla çalıştım. Annem babam sağlıkçı. Maktulde darp izi yoktur. Başından beri dürüstüm. Ben yapmadım. Doğru bir tanedir. Yalancılarla ileride adalet önünde hesaplaşacağız” şeklide konuştu.
Mahkeme, sanığı ‘eziyet çektirerek ve bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına karar verdi. Mahkeme heyet, takdiri indirim uyguladığı cezayı müebbet hapse çevirdi. Mahkeme, sanığı ayrıca nitelikli yağma suçundan da 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.
“Ömrün uzun olsun, vicdan azabıyla bir ömür boyu yaşa”
Kararın açıklanmasının ardından ölen Gülcemal Coşar’ın oğlu İbrahim Kerem Coşar salondan çıkarken sanığa doğru ‘Ömrün uzun olsun. Vicdan azabıyla bir ömür yaşa, gün yüzü görme” dedi. Coşar salondan çıktıktan sonra “Annem artık rahat uyuyacak’ diyerek bağırdı.
KAYNAK:www.yeniakit.com.tr
Bunun en adil cezası kıssasa kısastır.idam edilmeli..vijdan ancak böyle rahtlar.Allah’ın laneti ğazabı katillerin üzerine olsun.
“Allah seni kahretsin pislik! Senin gibi öğretmen olmaz olsun” BU HABER BAŞLIĞINDA ” ÖĞRETMEN ” KELİMESİNİ KULLANMANIN AMACI NEDİR ?
Okul müdürleri ve mem ler hep birbirlerini korur kollarlar. Oysa ki çocuklarımiz zaman zaman ne siddetlere maruz kalıyorlar, ailelere caresizlik yasatıyorlar. Ögretmenler de 2 yılda bir ruhsal testten gecirilmeli ve puanlama sistemi getirilmwli. Ufacık kizkmi kazan dairesinde kilitleyen is teknik mezunu ögretmene simdi sınif ögretmeni yaptırılması abuklugu gibi liyakat şart olmalı.
Bu konuyla ne alakası var okuduğunu anlama sıkıntın var sanki sen çocuklarını televizyondan koru bi tane kötü örnek duydun diye bütün öğretmenleri karalama
Haber başlığı, bir suçluyu değil de öğretmenleri hedef alır gibi atılmış.
Neden öğretmen kelimesini geçiriyorsunuz haber başlığında ? “Senin gibi insan olmaz olsun” değil mi olması gereken ? Yeteri kadar düşmanımız yok sanki , bir de toptan katil muamelesi mi yapsın insanlar ,bunu mu istiyorsunuz ? Mesela “öğretmendir yapar” mı densin cinayet işleyen öğretmen olduğu zaman bundan sonra ? Sizin gibi öğretmen düşmanı öğretmen sitesi olmaz olsun asıl !
O kişiye sen öğretmen diyorsun, o senin sorunun,tabii bu arada bütün öğretmenler zan altında kalıyor haberin yok.
Ben bahsettiğiniz ruhsal testi çiftlerin evlenmeden önce yaptırmasını istiyorum. Bakalım bu çiftler anne-baba olmanın sorumluluklarını taşıyabilecek ruh sağlığına sahipler mi?
Bu başlığı atan editöre yazıklar olsun.Belliki öğretmen düşmanı.Haberi yapıyorsun tamam anladık.Öğretmenlik mesleğinin adını
neden kullanıyorsun vicdansız herif .Seni lanetliyorum.
Katilin öğretmeni,doktoru,temizlik görevlisi olmaz ki.Böyle başlık atmak sadece bir mesleği hedef göstermektir.Bu ülkede neden öğretmen düşmanlığı yapılıyor anlamıyorum.Öğretmenin üç kuruşluk maaşına zam yapılsa göze batar(en düşük memur olsa da) ,öğrencinin tatili sanki öğretmene verilmiş gibi algı yaratılır,mesaisine laf edilir ki hangi memur günde 6-7 saat fiilen hizmet eder.İşini evine taşımak zorundadır.Birgün değil iki ders saati derse girseniz anlarsınız da.Çekin kirli zihinlerinizi öğret
Seni engelledim,algı çalışır!
Bu site öğretmen düşmanı bir sitedir
Aynen katılıyorum, biri diğerini öldürse mesleğinden bahsedilmez, ama meslek hedef gösteriliyor, üstelik olay okulunda olmamış.
Öğrenmenin ö süne kurban olasan Pisliğin önde gideni ????
Öğretmen kadar başınıza taş düşşün!!! Ya sahte doktorlar birsürü tedavi etti insanları böyle başlık atnadınız!! Derdiniz ne sizin öğretmenlerle!!!
Yazıyı yazan pezevenk Allah seni kahretsin
Yazıklar olsun bunu haber yapıp başına öğretmen kelimesini koyana. Bu insanlık suçu . Formasyon dersinde hırsızlığı cinayeti ogretmedile herhalde.
Allah korkusu olmayan bir nesil yetisirse daha çok duyarız bunları
Öğretmen üzerinden yok katil yok pislik yok sapık gibi tuhaf başlıklar atmayı bırakın 1 milyonluk öğretmen ordusuna hakaret etmektesiniz. katilse cezasını çekcektir
Mesleği ile ilişkilendirdiğiniz için sizi kınıyorum
Bir gazeteci olarak, yaptığınız haber başlığını etik bulmadigimdan sizi engelleyerek haber akışından temizliyorum.
Ak-İt’ten gelen haberi ciddiye mi alıyorsunuz gerçekten? Bu siteyi de kınıyorum bu politikaya alet olduğu için. Bir daha ziyaret etmeyeceğiz.
Öğretmen düşmani pislik editör. Öğretmen olması bir şeyi değiştirmez. Her meslek grununda olabilir bu tarz olaylar.
Allah seni kahretsin pislik! Senin gibi gazeteci olmaz olsun.
Bu olayı meslek grubu ile bagdastiramazsiniz. Imam camide yakalaniyor, sahte doktor çıkıyor mesleğe mi laf yapılıyor. Kişinin özel suçu mesleğe atfettrilemez. Sizi kınıyorum. Böyle bir yazı hiç bir meslek grubuna yazılamaz.
Haberin yapılma şekli çok yanlış, dikkat çeksin diye öğretmen ismini karalayacak haber başlığının
hepimize zararı dokunur
Pislik ve öğretmen kelimesi yan yana getirilmesi doğru değildir, Öğretmen Camiasına yakışmadın deseydin çok doğru bir başlık olurdu. 1 milyonun üzerinde öğretmen var. Çürüklerin çıkması normal değil, ama hayatın olağan akışına ters değil.
Bu kadar mı öğretmen dusmanisiniz okulda mı olmuş olay zihniyet belli
Bu olayın öğretmen olmakla ne ilgisi var. Mesleki bir suçu olsa anlayabilirim. Ama herhangi bir cinayeti tüm mesleklerden herhangi biri insanlar işleyebilir. Her insanın iyisi ve kötüsü vardır. Bu öğretmen düşmanlığı toplumu yalnızca geri götürür. Gazetecilerle ilgili böyle bir haber yapılsa ne hissedersiniz. Yazıklar olsun.
Bu zamanda çok öğretmen sapık
Bunu yapan meslektaşın olsaydı aynı manşeti yazarmiydin seni kınıyorum öğretmenlerden ne istiyorsun içindeki nefreti kusuyorsun senin yaptığın haber değil fırsat görüp saldırmak
Bu suçu bir gazeteci işleseydi “senin gibi gazeteci olmaz olsun” şeklinde mi bir başlık atılacaktı? Bu haber başlığı ceza kanunu gereği, suçun şahsiliği ilkesine aykırı olarak bir meslek gurubunu zikrederek itibarsızlaştırıyor.
Maasindan memnun degilsen meslegi birak biktik artik ac gozlulugunuzden..ogretmenlerin yorumlarini okuyunca baslik bana tuhaf gelmiyor
Ya gerçekten de çok adi bir gazetecilik anlayışın var.katilin öğretmen olmasını nasıl bir başlık atarak haber yapmışsin.pislikten başka birşey değilsin.
Delillerle kesinmi öğretmen in öldürdüğü
Öğretmen karalama haberi yapan iğrenç bir haber
Peki ya gerçek suçlu o öretmen değilse karar delil neye göre veriliyor bu ülkede o kadar paradanlar oldu ki artık inanamiyorum
Kısasda hayat vardır
Senin gibi gazeteci de olmaz olsun. Bu katili (eğerki katilse) öğretmen sıfatıyla duyurmak öğretmen camiasına hakarettir, ahlaksızlıktan başka birşey olamaz.
İnancın var mı bilmiyorum… Seni kınıyor ve Allaha havale ediyorum….
Engelledim bu siteyi siz de öyle yapın
Böyle haber sitesinin ……..m
Bu haber kaç yıl önceydi gazeteci arkadaş ..neden mahkeme kararı başlığı kullanmadım…. Çok ahlaklı değilsin amaçlıdır…. Kafanın arkasinda hani şu 6 yaşındaki mevzu mu var yoksa
Ulan öğretmen sitesi ismiyle açılıp işiniz gücünüz öğretmen sıfatını kötülemek..Amacın ne lan senin haberi yapan şahıs.. Öğretmen terbiyeli olsun istiyorsunuz ama siz de or..pu çocuğu olmayın lan bari! Cinayetin öğretmenlikle ne alakası var kaldı ki kaç yıl önce oldu bu olay.Sanki başka mesleklerde herkes ahlaklı. Bu haberi yapan arkadaş seni bulursam ananı da seni de sulaleni de öğretmen terbiyesi ile tanıştırmak istiyorum..Yiyorsa ulaş bana kansız şerefsiz
Sizin gibi medya olmaz olsun!!!Bütün ogretmenlere hakaret iceren bu basligi atan medyayi kınıyorum. Bir su tesisatcisi elektrikci gazeteci vb is erbabi suc isleyince medya onun meslegini mi on plana cikariyor? Senin gibi elektrikci vs. kahrolsun diyen bir baslik gordunuz mu hic? Ogretmenleri kasitli olarak itibarsizlastiriyorsunuz. Asil sizin gibi medya olmaz olsun…
Haberiniz de eksik olan birşey var , karakter!! Gerçi öğretmen adı altında site açıp böyle bir haber yapanlarda karakter aramak da büyük hata olur
Kutsalı olmayan laik eğitimin zehirledilkerinden biri olmalı.
Bu sitenin öğretmenlerle olan derdini anlayabilmiş değilim, bunların çocukluğuna inmek lazım, bir yerlerde sıkıntı var