Oğluyla Birlikte Maça ambulansla giden sağlık müdürü, görevinden istifa etti

Türkiye Milli Futbol Takımı’nın Çekya Milli Takımı ile Gaziantep’te oynadığı maça oğluyla birlikte ambulansla giden Gaziantep Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Vejdi Yıldız’ın istifa ettiği öğrenildi.

A Milli Futbol Takımı’nın Çekya ile oynadığı hazırlık maçında yaşanan ambulans skandalında adı geçen Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Vejdi Yıldız, görevinden istifa etti.

19 Kasım 2022’de Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanan maça, Vejdi Yıldız’ın oğlu ile birlikte ambulansla stada girdiği ve maçı izlediği maç sonrası da ambulansla evine döndüğü iddiaları üzerine Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Sözcü’den Ahmet Kaya’nın haberine göre, Gaziantep Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Vejdi Yıldız, bugün görevinden istifa etti.

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’nün olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi.

3 Yorum

  1. Yaptığı yanlış acaba buna benzer yanlışları yapan daha kimler var kimler yanlıştan sonra istifa etmeyi bize hatırlattığı için teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu