
Diyarbakır – Silvan karayolunda şehirlerarası yolcu otobüsün devrilmesiyle hayatını kaybeden 5 kişiden birinin Yeşil Silvan Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Öğretmen Zahide Ceyhan olduğu öğrenildi.
Gaziantep-Ağrı seferini yapan 34 FMS 652 plakalı şehirlerarası Diyarbakır yolcu otobüsü, Diyarbakır Silvan karayolunun dün gece saat: 04.00 civarında 65. kilometresinde devrildi. Kazada, 1’i 5 aylık bebek 5 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı. Yaralılardan 14’ü taburcu olurken, 2’si ağır 8 kişinin tedavisi ise sürüyor.
Kazada hayatını kaybeden 41 yaşındaki öğretmen Zahide Ceyhan’ın Yeşil Silvan Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı olduğu açıklandı.
Diyarbakır İl Millî Eğitim Müdürlüğü, yaptığı açıklamayla baş sağlığı mesajı yayımladı. Yapılan Açıklamada, “Silvan ilçemizde meydana gelen trafik kazasında 4 vatandaşımızla birlikte Yeşil Silvan MTAL Müdür Yardımcısı öğretmenimiz Zahide CEYHAN da yaşamını yitirmiştir.
Öğretmenimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı.
Bu otobüslere bihal oldu günlük 1.2 kaza haberi var çok iyi denetlenmeli maaş düşüklüğü ve sigorta yuksek olmasi sebebiyle emekli tercih sebebi ile genelde yaşlı şoför tercihi yapılıyor sektör zorda
Şimdi iyi bir küfür hak etmiyorum bu haberi yapannn.tarih bellli oldu yazarak milleti neden kandiriyo uz hangi tarih ozaman ASAGİLİKLAR adilerr