O ilçede veli öğretmene tokat attı! Şok görüntüler..

Şiddet olayının adresi Bağcılar… Güneşli mahallesinde bir okulda öğrenci ailesini arayıp öğretmenini şikayet etti. Bunun üzerine okula gelen, çocuğun velileri anne Fatma Konaçoğlu ve baba Yakup Konaçoğlu ile Öğretmen Yahya B. aralarında tartışma yaşandı. Yardım için gelen müdür yardımcısına tokat atan kadına müdür yardımcısı da karşılık verince olaylar karıştı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

bagc.webp

6 Yorum

  1. Sorumsuz Veli’nin davranışı ;bugünkü yönetimin okulları
    hale getirdiği ortada.Vatandaşa şirin görünmek bir oy alabilmek için okullar eğitim yuvası olmaktan çıktı.Disiplin olmayan yerde başarı olmaz.Gerisi lafı güzafdır.

  2. Çırılçıplak dersmi veriyor inanılmaz sayın başkan Erdoğan nerdesin bunu görmüyorsun gelecek çocuklarımiz bu pislik öğretmene örnekmi olsun böyle olsun acilen müdahale etmelisin derhal o öğretmeni görevden atilmali ve o video çeken öğrencimizide ödül vermeli birileri bu yanlışlara dur demeli ister öğrenci olsun ister devlet savcı hakim olsun bunlar paylaşılmasaydi kapalı alanda çırılçıplak erkek öğrencilerin kendisine zevk almak için derseler yapıyor inanılmaz özgürlük çırılçıplak olmaz böyle kur

  3. Adaletli yönetim çok güzel yapiyorsunuz.Emekli olduğu gün emekliyi öldürün azap çekmesin sevaba girersiniz.

  4. Öğretmene saygı göstermek için gerekli çalışmaları yapmak istiyorum.Allla öğretmene yardım etsin, amin.

  5. Asıl haber öğretmen veliye tokat atttı şeklinde olmalı ki haber değeri olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu