Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

2023 Ocak ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı orana göre memur ve emeklilerine yüzde 30 oranında zam yansıdı.

Lakin yapılan refah payı oranı Ocak 15’e yetişmedi. Hükümet attığı adımlarla bu oranın Ocak ayı sonunda hesaplara maaş farklarıyla birlikte yatırılacağını söyledi.

Memurlar ödemeleri aldı fakat emeklilerin günlerce beklediği müjde sonunda geldi.

Çalışma Bakanlığı ödemelerin 27 Ocak tarihi itibariyle yatırılmaya başlanacağını duyurmuştu.
Maaş farkları hesaplara yatırılıyor

Konu hakkında SGK ödemelerin bugün itibariyle hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı:

SGK açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Memur emeklilerimiz! Zam farkı ödemelerinizi bugün hesabınıza yatırıyoruz. Ödemelerinizi maaşını aldığınız bankadan veya PTT şubesinden çekebilirsiniz.”

4 Yorum

  1. Bağkurlunun ödediği prim TL değilmiydi. Asgari ücret kadar bile maaşımız yok. Emekli sandıpı, memur emeklileri azmı alıyorda onlara fark var bize yok.

  2. Haber okunsun diye g.. tünüzü açıp fotoğrafını koyacaksınız sahtekarlar. Emeklilere dalga geçmeyi bıraktım.
    Kılıçtaroğlu gelirse BUNADA bir çözüm bulacak.

  3. Memur emeklisi 600 ekğösterğe yok ek ödemede arada kaynadi 6 ay çalışma sıfir

  4. BEN NEREDEN YORUM YAPARIM DİYE DÜŞÜNÜRKEN YOK 600 PUAN EKGÖSTERGE 1500 İLA 2500 ARASI MEMURLARA YANSIR DİYE DÜŞÜNDÜM AZA AZ ÇOGA ÇOK YANSIYOR İLK DEFA EK GÖSTERGE VERDİLER 33 YILLLIK MEMURLUK HAYATIMDA HER TÜRLÜ ZORLUGA GÖĞÜS GERDİM ORTAOKUL-LİSE DİYE BİZE REVA GÖRÜNEN 240 TL.YAZIKLAR OLSUN BU ADİLEREE HAKKIMI HELÂL ETMİYOM.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu