Eğitim Bir Sen’de Şube Başkanı değişikliği yaşandı

Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ’in Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcılığına seçilmesinin ardından, Şube Yönetim Kuruluna Mehmet DEMİR seçildi.

Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi’nde Mehmet DEMİR Başkanlığında Yeni Dönem

Şube Başkanımız Ali Deniz ‘in Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcılığına seçilmesinin ardından, Şube Başkanlığına oy birliği ile Mehmet DEMİR seçilmiş ve Şube Yönetim Kuruluna yedek Listeden Nihat BİLGİÇ dahil olmuştur. Yeni şekillenen Yönetim Kurulumuzun görev dağılımı ise aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Mehmet DEMİR – Şube Başkanı
Habib YILDIRIM – Şube Başkan Vekili
Bekir ERDİNÇ – Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma)
Ramazan BAYRAM – Başkan Yardımcısı (Mali İşler)
Ahmet ŞAHİN – Başkan Yardımcısı (Hukuk ve Toplu Sözleşme)
Mehmet ÇALIŞ – Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim)
Nihat BİLGİÇ – Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler)

Şube Başkanımız Ali DENİZ’e Genel Başkan Yardımcılığı görevinde muvaffakiyetler diliyor; yeni yönetim kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Bir Yorum

  1. Sendikalar işlevsiz. Hiç bir işe yaramıyor. Depremzede öğretmenlere destek çıksınlar. Koiuşsuz tayin hakkı istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu