Mesleki Çalışmalarını İl Dışında Yapan Öğretmenlere Ek Dersleri O Belge İle Ödenecek

Mesleki Çalışmalarını İl Dışında Yapan Öğretmenlerin Ek Ders Ücretleri Hangi Belge İle Ödenecek?

Milli Eğitim Bakanlığı bölgesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerin Haziran dönemi mesleki çalışmaları 23 ve 27 Haziran tarihleri arasında düzenlenecektir. Söz konusu öğretmenlerin mesleki çalışmalarını istedikleri il ve ilçede alabilmeleri mümkündür.

retmen.webp

Bahsi geçen öğretmenlerin hangi ilde mesleki çalışmalarını yürütmek istediklerini belirten dilekçelerini okul yönetimlerine vermeleri gerekmektedir. İlgili dilekçelere binaya söz konusu öğretmenler istedikleri il ve ilçelerde mesleki çalışmalarını yürütebileceklerdir.

retmennn.webp

İmza Çizelgeleri ve Ek Ders Puantajları Büyük Önek Taşımakta

Ancak bahsi geçen mesleki çalışmalar kapsamında görevlendirildikleri okullarda söz konusu öğretmenler için imza çizelgelerinin ve ek ders puantajlarının hazırlanması gerekmektedir. Söz konusu hazırlanan avantajlar öğretmenler tarafından dijital yollarla kadrolarını bulunduğu okullara mesleki çalışmaların son günü olan 27 Haziran tarihinde gönderilecektir. Bahsi geçen puantajlar ile öğretmenlerin seminer dönemine ait 15 saatlik ek ders ücreti hesaplarına yatırılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu