Akbank Kart Sahipleri İçin Müjde!

Akbank Kart Sahipleri İçin Müjde!

Akbank Kart Sahipleri İçin Müjde!

Akbank kart kullanıcıları için müjdeli bir haber var! Boyner/YKM mağazalarında ve boyner.com.tr'de geçerli olan özel bir indirim kampanyası başlıyor. Detaylar haberimizde...

Akbank’tan İndirim Fırsatı

Akbank, kart sahiplerine özel bir indirim kampanyasını duyurdu. Kampanya, 15 Nisan'a kadar sürecek ve Boyner/YKM mağazalarında ve boyner.com.tr'de geçerli olacak. Ancak kozmetik ve ev aletleri kategorilerindeki ürünler kampanya kapsamı dışındadır. Kampanyaya dahil olan müşteriler, 2.000 TL ve üzeri alışverişlerinde 300 TL'lik anında indirimden faydalanabilecekler. Detaylı bilgi için bankayla iletişime geçebilirsiniz.

Akbank Kampanya Koşulları ve Detayları

Akbank Mobil uygulaması üzerinden 2 Nisan ile 15 Nisan tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde geçerli olan bu özel indirim fırsatından yararlanmak için 2.000 TL ve üzeri alışveriş yapmanız gerekiyor. Alışverişinizi gerçekleştirmeden önce Akbank Mobil'den alacağınız indirim kodunu kasaya ileterek, işlem öncesinde indirim tutarının hesabınıza yansıtılmasını sağlamalısınız. Ayrıca, indirim kodu kullanıldıktan sonra yapılan işlemlerde herhangi bir indirim uygulanmayacaktır.

Kampanya Detayları ve Önemli Noktalar

  • Boyner indirim kodları 15 Nisan 2024 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra kullanılan kodlar geçerli olmayacaktır.
  • Kampanya, toplu alımlar, Butterfly ürünleri, kozmetik ve elektrikli ev aletleri, hediye kartları ve günlük tüketim malları kategorilerinde geçerli değildir.
  • Her indirim kodu kişiye özel ve tek kullanımlıktır. Her bir kod, yalnızca bir alışveriş işlemi için geçerlidir.
  • İndirim kodları başka promosyonlarla birleştirilemez, para karşılığında satılamaz veya nakde çevrilemez.
  • Ürün iade durumunda, indirim kodu ile yapılan ödemeyi geçersiz kılmak için kodun iade edilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında sınırlı sayıda indirim kodu sunulmaktadır ve bu kampanyadan yararlanmak isteyen ilk 1.000 müşteriye özeldir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.