AÖF Sınavları Ne Zaman Başlayacak?

AÖF Sınavları Ne Zaman Başlayacak?

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi- (AÖF) 2020 2021 eğitim öğretim yılı final sınavları başladı. Çevrim için olarak yapılacak olan güz dönemi sınavlarında öğrenciler 12 Aralık 2020 tarihinden itibaren sisteme giriş yaparak sınavlarını başlatabilecekler.

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği açıköğretim fakültesi güz dönemi final sınavları 12 Aralık tarihinden itibaren başlıyor. Milyonlarca öğrenci koronavirüs hastalığı sebebiyle Açıköğretim fakütesi geçtiğimiz yıl yapılan final sınavları ve bu sene yapılan ara sınavlara çevrim içi olarak katılmıştı. Pandemi sürecinin devam etmesi sebebiyle Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavlarıda online ortamda yapılacak.

AÖF'te kayıtlı öğrenciler Açıköğretim fakültesi tarafından belirtilen tarihlerde AÖF sınav giriş ekranından giriş yapıp kendilerine verilen süre içinde almış oldukları derslerin sınavlarını online olarak yapabilecekler.

AÖF güz dönemi final sınavları 12-13-14 Aralık ve 19-20-21 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi olacak şekilde yapılacak. AÖF sınav giriş ekranına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

AÖF Sınav Giriş Ekranı İçin Tıklayınız

https://esinav.anadolu.edu.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.