Eğitim Bir-Sen Müjdeyi Verdi! Alan Değişikliği Başladı!

Eğitim Bir-Sen Müjdeyi Verdi! Alan Değişikliği Başladı!

Eğitim Bir-Sen Müjdeyi Verdi! Alan Değişikliği Başladı!

Eğitim Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, daha önceki açıklamalarında alan değişikliği çalışmalarının devam ettiğini belirtmişti. Bugün yaptığı ikinci açıklama ile Yavuz, sosyal medya hesabından duyurduğu alan değişikliği için hayırlı olsun dileklerini paylaştı ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e teşekkürlerini iletti.

Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Açıklama

Genel Sekreter Yavuz, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, alan değişikliği sürecinde yaşanan gelişmeleri paylaştı. Aylardır devam eden çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Kamu İstihbarat Komitesi'nde (KİK) konuyu görüştüklerini ifade etti. Ayrıca, bu süreçte kendilerine ulaşan öğretmenlerin sorularını yanıtladıklarını ve bilgilendirmelerde bulunduklarını vurguladı.

Teşekkür Mesajı

Genel Sekreter Yavuz, açıklamasında Sayın Bakan Yusuf Tekin'e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: "Aylardır takip ettik, KİK’te görüştük, arayan bütün öğretmen arkadaşlarımıza cevap verdik, bilgilendirdik. Sayın Bakanımız bu sese duyarsız kalmadı ve artık hayırlı olsun diyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.