Emekliler İçin ING Bank'ta Harika Fırsatlar!

Emekliler İçin ING Bank'ta Harika Fırsatlar!

Emekliler İçin ING Bank'ta Harika Fırsatlar!

Emeklilere yönelik çeşitli avantajlar sunan ING Bank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarında artış yapılması çağrısının ardından harekete geçiyor. Bu avantajlar, emeklilerin maaşlarını ING Bank'a taşımaları durumunda geçerli olacak.

Nakit Promosyonlar ve Ücretsiz Hizmetler

Emeklilere özel olarak sunulan avantajlar arasında, SGK emekli maaşlarını ING'ye taşıyan müşterilere çeşitli nakit promosyonlar bulunmaktadır. Ayrıca, otomatik fatura talimatı veren emeklilere ek nakit promosyonlar da sağlanacaktır. ING Bank, yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlara da özel avantajlar sunmaktadır.

Ücretsiz Hizmetler ve Düşük Faiz Oranları

ING Bank, emeklilere yönelik bir yıl boyunca ücretsiz hizmet sunacak. Bu kapsamda, para transfer işlemlerinde ücret alınmayacak ve emeklilere özel olarak düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacaktır. Ayrıca, Turuncu Ekstra Plus avantajlarından yararlanmak isteyenlere özel kampanyalar düzenlenecektir.

İlk Yıl Kart Ücreti Ödenmeyecek

ING Bank, ilk defa ING Kredi Kartına başvuran emeklilere de özel avantajlar sunmaktadır. İlk 1 yıl kart ücreti ödenmeyecek. Ancak, emeklilerin bu avantajlardan yararlanabilmeleri için maaşlarını ING Bank'a taşımaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.