MHP’Lİ Başkan Özel “Başöğretmenimizin Yanındayız!” Dedi

MHP’Lİ Başkan Özel “Başöğretmenimizin Yanındayız!” Dedi

MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel Gazetemizden öğrendiği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Sultangazili Çocukların Geleceğine kurulmak istenen 2. kumpas girişimine dair yazılı açıklama yaptı.

Sultangazi’nin Uç Beyi MHP’li Başkan Özel açıklamasında şu satırlara yer verdi.

Sultangazi’nin Milli Eğitimi Üç Beş Bürokratın Eline Bırakılamaz ve Kaderine Terk Edilemez!

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Sultangazi’nin Başöğretmeni olan İbrahim Demir’in tayin edildiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Durumu üzüntüyle karşılıyoruz. Mevzu bahis Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan neslimiz ve geleceğimiz olan Türk Çocuklarımızdır. İlçemiz eğitim ve öğretim sorunları ile boğuşmaktadır. Zorluklarla dolu bir ilçede bunca yıldır şerefiyle, namusuyla, ahlakıyla görev yapan, çocuklara hizmet eden ve onların geleceğe umutla bakmasını sağlayan Sultangazi’nin Başöğretmeni İbrahim Demir’in yanındayız.

Geçirdiği soruşturmadan aklanan ve üzerine atılı iftiradan yargı yolu ile temize çıkan İbrahim Hocamızın Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı olarak destekçisiyiz. İlçe Müdürümüz Sayın Demir’in tayin olayının bir an evvel durdurulmasını hatalı iş yapan bürokrasiye hassaten tavsiye ediyoruz. Bu tayin olayından Cumhur İttifakı’nı sorumlu tutan, dahası siyasi rant elde etmeye çalışan kesimlere de diyoruz ki buradan size ekmek çıkmaz!

Saygılarımla

 

Yusuf Özel

MHP Sultangazi İlçe Başkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.