O İl Tatil Kararı Aldı!

O İl Tatil Kararı Aldı!

O İl Tatil Kararı Aldı!

Türkiye genelinde aniden ortaya çıkan soğuk hava dalgası, birçok şehri olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bu hafta, il ve ilçelerdeki fırtına ve diğer kötü hava şartları nedeniyle okullar bir bir tatil edilmeye devam ediyor. İşte detaylar...

Meteoroloji Uzmanlarından Gelen Uyarılar Artıyor

Hava durumu uzmanlarının bu hafta için yaptığı uyarılar hala etkisini sürdürüyor. Kışın ani gelmesiyle birlikte ülke genelinde kar yağışları ve sağanak yağışlar gözlemlenmeye başlandı. Meteoroloji uzmanları, kötü hava şartlarının devam edeceğini belirterek birçok ilde kar yağışının etkili olacağına dair uyarılarda bulundu. Okullardaki tatil haberleri de bu olumsuz hava koşulları nedeniyle art arda gelmeye devam ediyor. Zonguldak Valisi'nin aldığı yeni kararla birlikte, Karadeniz Ereğli ilçesindeki okullar da tatil edildi.

Zonguldak Valiliği Harekete Geçti: Okullar Tatil Edildi

Zonguldak Valisi, kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle olumsuz etkilenen Karadeniz Ereğli ilçesindeki okulların tatil edildiğini duyurdu. Bu kararla birlikte, öğrenciler ve veliler soğuk hava şartlarından dolayı oluşabilecek olumsuz etkilerden korunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.