O ilçede Öğretmenlere Filyasyon Görevi Verildi

O ilçede Öğretmenlere Filyasyon Görevi Verildi

O İlçede kaymakamlık öğretmenlere filyasyon ekibinde görev verdi.

Yüz yüze eğitimin aşamalı olarak başladığı bu süreçte öğretmenler haftanın belirli günleri okulda diğer günlerde ise uzaktan eğitime devam ediyor.

Öte yandan  koronavirüs hastalığı ile mücadele kapsamında Filyasyon ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Fİlyasyon ekipleri ise kaymakamlık tarafından kamu görevlilikeri arasından oluşturuluyor. Salgın hastalığın görülmeye başladığı ilk aylarda itibaren de her ilçede filyasyon ekipleri arasında öğretmenler devamlı olarak görev aldı ancak yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte okullarına geri dönecek olan öğretmenler bir çok il ve ilçede filyasyon ekibinden çekildi.

Ancak Sancaktepe Kaymakamlığı 30 Ekim tarihli yazısında,  hastalık ile mücadele de sahada aktif rol alan, temaslı ve pozitif kişileri evlerinde olup olmadığını denetleyen filyasyon ekibilerinin içerisinde ilçede görevli öğretmenlerin ve müdürlerinde olabileceğini duyurdu.

Sancaktepe Kaymakamlığı'nın bu yazısına Türk Eğitim Sen Genel Sekteri  Musa Aktaş sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.