Öğrenci ve Öğretmenler İçin Telefon Kullanımına Kısıtlama!
Milli Eğitim Bakanı, öğrenci ve öğretmenlere okullarda telefon kullanımına sınırlama getiriyor. Özel okulların kayıt ücretleri ve servis ücretleri konusunda önemli düzenlemeler de yapılıyor.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okullarda telefon kullanımını düzenlemek amacıyla önemli bir adım atmıştır. Artık öğrenciler, okul yönetimine telefonlarını teslim edecekler ve derslere katılmadan önce telefonlarını öğretmenler odasında bırakacaklar. Bu karar, öğrencilerin derslere daha fazla odaklanmasını hedeflemektedir ve teknoloji bağımlılığını önlemeyi amaçlamaktadır.
Özel Okulların Kayıt Ücretleri ve Bağış Zorunluluğu Kaldırılıyor
Bakan Tekin ayrıca, özel okulların kayıt ücretleri ve bağış talepleri konusunda da önemli bir duyuru yapmıştır. Artık hiçbir özel okul, öğrencilerden kayıt ücreti veya bağış talep edemeyecektir.
Servis ve Yemek Ücretlerinde Fahiş Artışlara Son
Servis ve yemek ücretleri konusunda velilerin sıkça karşılaştığı sorunlara da çözüm getirildi. Bakan Tekin, özel okullarla yapılan görüşmeler sonucunda, servis ve yemek ücretlerinde fahiş artışların yaşanmayacağını açıklamıştır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.