QNB Finansbank Sürpriz Ödüllerle Dolu! Hemen Katıl, 300 TL Kazanma Şansını Kaçırma!

QNB Finansbank Sürpriz Ödüllerle Dolu! Hemen Katıl, 300 TL Kazanma Şansını Kaçırma!

QNB Finansbank Sürpriz Ödüllerle Dolu! Hemen Katıl, 300 TL Kazanma Şansını Kaçırma!

QNB Finansbank, müşterilerine özel olarak düzenlediği son kampanyasını duyurdu. Bu Kasım ayında başlayacak olan kampanyaya katılanlar, 300 TL'ye kadar kazanç elde etme şansına sahip olacak.

Yeni Kampanya Detayları

QNB Finansbank'ın açıklamasına göre, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartı veya QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren her müşteri, 100 TL değerinde ParaPuan kazanacak. Bu kampanya kapsamında toplamda 25 gün boyunca geçerli olan ParaPuanlar, müşterilere 300 TL'ye kadar avantaj sağlayacak.

Otomatik Fatura Ödeme Talimatıyla Kazanın

Yeni otomatik fatura ödeme talimatlarıyla, her bir talimat için 100 TL değerinde ParaPuan kazanma fırsatı sunuluyor. Toplamda ise en fazla 300 TL değerinde ParaPuan elde edilebilir.

Ödül Koşulları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ödül kazanmak için verilen talimatlarla belirtilen faturaların en geç 30 Nisan 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekiyor. Talimatlar 31 Mayıs 2024 tarihine kadar açık tutulmalıdır. Eğer bu tarihe kadar talimatlar iptal edilirse, kazanılan ParaPuan ödülü geri alınacak.

Dikkat edilmesi gereken bir nokta ise, kullanılmış olan ParaPuan miktarının kredi kartı ekstresine borç olarak yansıtılacağıdır. Yani, eğer ParaPuan kullanılmışsa, bu tutar kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecek.

Ödeme ve Son Tarih

Kampanya kapsamında, 29 Aralık 2023 tarihine kadar hesaptan verilen talimatlar için ilgili faturanın ödenmesi gerekmektedir. 1-10 Ocak 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına kazanılan ParaPuan yüklenecektir. Kredi kartından verilen talimatlar için ise ödül, faturanın ödendiği ayın son iş gününde CardFinans veya QNB First logolu kredi kartına yüklenecektir.

Kampanya Şartları

Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir. Bu kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir. Siz de QNB Finansbank'ın bu avantajlı kampanyasına hemen katılın, 300 TL'ye kadar kazanç fırsatını kaçırmayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.