Son dakika: Belediye duyurdu! Otobüslere biniş ücretsiz

Son dakika: Belediye duyurdu! Otobüslere biniş ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir duyuru yaptı. Artık Antalya'da yaşayanlar otobüse ücret ödemek zorunda değiller! İşte detaylar:

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan'da kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sürpriz bir karar aldı. Şehirde yaşayan herkes, bayram coşkusunu doyasıya yaşamak için otobüsleri ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Antalya'da Bayrama Özel Ücretsiz Toplu Taşıma

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasına göre, 23 Nisan Salı günü, şehrin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve nostalji tramvayı ücretsiz olacak. Bu sayede, herkes istedikleri yere rahatça ve ekonomik olarak gidebilecekler.

antalyaotobus.jpeg

23 Nisan'da Antalya'da Ücretsiz Toplu Taşıma Hizmeti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşayabilmeleri için 23 Nisan'da ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. Bu hizmetten yararlanmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok!

Antalya'da yaşayanlar için bu müjdeli haberle birlikte, 23 Nisan kutlamalarını sevdikleriyle birlikte daha kolay ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirebilecekler. Belediyenin bu kararı, şehirdeki toplu taşıma kullanımını teşvik ederek, çevre dostu bir ulaşım alternatifi sunmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.