Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Şimşek’le görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomiden sorumlu eski bakan Mehmet Şimşek’le görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapılmadı.

Ankara’da seçim sonrası gözler yeni kabineye çevrilirken önemli bir görüşme gerçekleşti.

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomiden sorumlu eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile görüştü. Görüşmenin ardından henüz bir açıklama yapılmadı.

14 Mayıs seçimlerinden önce Mehmet Şimşek ismi birçok kez seçim sonrasında oluşturulacak yeni kabinede yer alacağı haberleri ile gündeme gelmişti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski bakan Mehmet Şimşek’in yeni kabinede görev alacağı yönündeki iddiaları değerlendirmiş, “Mehmet Bey bu süreçte dolaylı olarak destek verdi. Bundan sonra da verecek.” ifadelerini kullanmıştı.

NTV

Bir Yorum

  1. Bu şahsiyet akepenin elemanı zaten ülkeye ekonomi alanında millete her türlü dalavere ve boş hayali ihracatta vaatte bulunabilirsiniz ama bunu küresel alanda olan ülkelere güven adalet hukuk konusunda yutturamazsiniz bu şahsiyet zaten bu şekilde teslim almak istemiyor durumun ne kadar kötü olduğunun farkında doğrusu kendine yakışanı yaparak kendinden iyi söz ettirmeye tarafsız kalmaya çalışıyor anladiniz sanırım:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu