Öğretmen Mukaddes Kılınç, il müdürü olarak atandı!

Geçmişte öğretmen olan Mukaddes Kılınç, il müdürü oldu. Burdur’da uzun zamandır yazısı gelmesi beklenen yeni müdür ataması gerçekleşti.

Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev yapan Mukaddes Kılınç, Burdur Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atandı.

NNC Haber ailesi olarak Burdur’un genç müdürüne yeni görevinde başarılar diler, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Burdur Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mukaddes Kılınç kimdir?
1987 yılında Osmaniye ilinde doğan Mukaddes Kılınç, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinden sonra kazandığı devlet bursu ile yurt dışında ve yurt içinde eğitim ve akademik çalışmalarını yürüttü.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda 6 yıl öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulunan Kılınç, psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında uzman olduktan sonra 2017 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na geçerek bakanlığın birçok kurum ve kuruluşunda görev aldı. İyi derecede ingilizce bilen Mukaddes Kılınç, Avrupa Birliği dahil birçok yurtiçi yurtdışı projelere imza attı. Son olarak Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev yapan Mukaddes Kılınç, 27 Nisan 2023 tarihinde Burdur Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak atandı.

nnchaber

3 Yorum

  1. Pozitif bayan ayrımcılığı bu olsa gerek, inanın samsunda olsa en az vali yaparlardı, görüşüne bakılmadan her siyasi görüş referans olurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu