
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Öğretmen Atamaları İçin Önemli Açıklamalarda Bulundu
Öğretmenler Gününün hemen ardından önemli açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, atama bekleyen öğretmenleri sevindirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli atanamayan öğretmenlerin bu sorunlarının çözülmesi gerektiğini ifade etti.
1611 ek atama talebi
Özellikle mülakat mağduru olarak adlandırılan öğretmenler için ek kontenjan verilmesi gerektiğini ifade etti. Bilindiği üzere sıralamaya girmiş olmasına rağmen mülakat puanı ile kontenjan dışında kalan 1611 adet öğretmenimiz bulunmaktadır.
Milli Eğitim Akademilerine de değindi
Öte yandan Sayın Bahçeli 2024 KPSS puanıyla ek atama yapılması gerektiğini de ekledi. Bunun yanında Milli Eğitim Akademileri ile ilgili eğitim sürecine de değinen MHP Lideri Devlet Bahçeli bu sürecin kısaltılması gerektiğini ifade etti.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamaları
Geçen seneki masalın devamı.
Neden inanmıyorsunuz?