Ekrem İmamoğlundan Ak Partinin 'mülakat' vaadine eleştiri

Ekrem İmamoğlundan Ak Partinin 'mülakat' vaadine eleştiri

Ekrem İmamoğlundan Ak Partinin 'mülakat' vaadine eleştiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrası mülakatların kalkacağını, bazı zaruri haller dışında kamuya işe alımlarda yazılı sınavların geçerli olacağını belirtmişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Giresun'da vatandaşlara seslendi. Konuşma gerçekleştirirken Erdoğan'ın vaadi hakkında da bazı açıklamalarda bulundu.

Giresun'a gelen İBB Başkan Ekrem İmamoğlu, Atatürk Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. AK Parti'nin 'mülakat' vaadini eleştiren "21 yıl sonra mı aklınıza geldi" diyen Ekrem İmamoğlu:

"21 yılda kaç milyon kişilik hukuksuzluk yaptınız, hakkını yediniz? 21 yıl sonra mı aklınıza geldi 'Artık mülakat yok' demek. 21 yıl yönettiniz, 'artık mülakat yok' diyorsunuz. 21 yıl bu ülkeyi yönettiniz, şimdi gelip 'fındığın sorununu biz çözeriz' diyeceksiniz. Giresunlu buna kahkaha ile güler. Bunların dediğine inanmayın. Ama biz size söz veriyoruz. Biz tek bir vatandaşımızın dahi hakkını yedirmeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.