Kulis bilgisi: Bu yılki uzman öğretmenlik başvuruları 5 yıla indirilecek mi?
Kulis bilgisi: Bu yılki uzman öğretmenlik başvuruları 5 yıla indirilecek mi?
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman öğretmenliğin 5 yıla ineceğini açıklayarak Meclis açıldığında ilk bu kanunu getireceklerini, Öğretmenlik Meslek Kanununda iyileştirmeler yapılacağını açıklamıştı.
Lakin uzman öğretmenlikte yayınlanan kılavuzda başvuru şartı yine 10 yıl olarak gözüküyor. Peki bu yılki başvurular 5 yıl mı olacak yoksa 10 yıl olarak mı kalacak? Konuyla ilgili kulis bilgisi ogretmenlericin.com özel haberimizde..
Uzman öğretmenliğin 5 yıla ineceğiyle alakalı çalışmalar Meclis açıldığında kanunlaştırılmaya çalışılacak.
Bu yılki başvurular şuanlık 10 yıl üzerinden alınıyor. Milli Eğitim Bakanlığı bunu 5 yıla indirmek için çalışmalara devam ediyor.
Eğer kanun değişikliği yetiştirilirse kılavuz güncellenecek, başvurular 5 yıl üzerinden alınacak.
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenlericin.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.