Mahmut Özer bakanlığa ne zaman veda edecek belli oldu
Mahmut Özer bakanlığa ne zaman veda edecek belli oldu
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ak Parti Ordu 1. sıradan milletvekili adayı olmuştu. 14 Mayıs seçim sonucuna göre Mahmut Özer, Ak Parti Ordu milletvekili oldu. Peki Sn. Özer ne zaman Bakanlığa veda edecek? Detaylar haberimizde..
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in bakanlığa veda etmesi bekleniyor. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakanların geri döneceğine işaret etse de Sn. Özer'in milletvekili olarak devam edeceği ön görülüyor.
Peki Sn. Özer bakanlığa ne zaman veda edecek?
Mahmut Özer'in Bakanlığa veda etmesi için milletvekilliği yemin törenine katılması gerekiyor. Lakin aldığımız kulis bilgilerine göre kabinedeki bakanlar 2. tur sonuçlarına kadar yemin törenine katılmayacaklar. Böylece 2. tura kadar geçerli kabinedeki bakanlar görevlerine devam edebilecekler.
Yeni Milli Eğitim Bakanı kim olacak?
Milli Eğitim Bakanlığı için şimdilik üç kişinin ismi geçiyor. Erhan AFYONCU şimdilik en güçlü aday. Bunun yanı sıra eski personel genel müdürü Hamza AYDOĞDU ve şuan ki bakan yardımcısı Nazif YILMAZ da ismi geçen kişiler arasında.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.