O sendika İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yetkili oldu

Türk Eğitim Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş, 2143 üye ile Çanakkale Merkezde, Ayvacık, Yenice ve Ezine`de yetkili sendika olduklarını açıkladı.

Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş, yetkili sendika konusuna dair açıklamalarda bulunarak; “Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi`nin Çanakkale Merkezde üye sayısı her türlü baskıya, karalamalara, iftiralara, iş birliğine ve algı yanıltmalarına rağmen, Üniversite dâhil edildiğinde toplamda 2143 üye ile açık ara öndedir” ifadelerini kullandı.

Başkan Demirbaş; “Toplamda 2143 üye ile açık ara öndedir”

Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi`nin; Çanakkale Merkezde, Ayvacık, Yenice ve Ezine`de yetkili sendika olduğunu dile getiren Başkan Demirbaş; “Her Türlü idari, siyasi, bürokratik baskılara, tehdit, şantaj ve makam pazarlamalara, ittifaklara, iftira ve karalamalara rağmen Çanakkale Merkezde, Ayvacık, Yenice ve Ezine`de eğitimciler en güzel cevabı yetkide verdi.

Türk Eğitim-Sen emek, hak, adalet, kimlik, erdem, ehliyet, liyakat, sevgi, barış, huzur, birlik-beraberlik ve ahlaktan yana tavır alır. Her türlü idari, siyasi, bürokratik baskılara, tehdit, şantaj, makam pazarlamalara, ittifaklara, iftira ve karalamalara rağmen, Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi Çanakkale Merkezde, Ayvacık, Yenice ve Ezine`de yetkili olmuştur. Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şubesi`nin Çanakkale Merkezde üye sayısı her türlü baskıya, karalamalara, iftiralara, iş birliğine ve algı yanıltmalarına rağmen, Üniversite dâhil edildiğinde toplamda 2143 üye ile açık ara öndedir” şeklinde konuştu.

çanakkaleolay

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu