
İlk olarak ogretmenlericin.com sitemizden duyurduğumuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 Mayıs tarihinde Memur Sen Kongresine katılacağı ve burada müjdeler vermesinin beklentisi gündemden düşmüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memurlara burada zam açıklaması bekleniyor.
Öğretmenlerin alım gücü de ciddi oranda düşmüş durumda. Özellikle yeni başlayan bir öğretmen ile Başöğretmen arasında yaklaşık bir asgari ücret kadar fark oluşmuş durumda. Buna istinaden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en düşük maaşa daha fazla, maaşlar yukarı çıktıkça ise daha az bir zam yapması bekleniyor.
Bu minvalde en düşük öğretmen maaşlarına 2-3 bin lira bir seyyanen zam açıklanması bekleniyor. Lakin yapılacak müjde sır gibi tutuluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur Sen Kongresinde ne gibi müjdeler açıklayacak hep birlikte göreceğiz.
Reis umarım öğretmenleri memnun etmeyi es geçmez. 1.500.000 öğretmen var. Eşleri, çocukları, komşuları, akrabaları hatta yeni tanisacaklari kişileri etkileme ihtimali çok yüksek olan meslek sınıfıdır. Seçimde belkide 10 milyon oyun kaderiji belirleyebilmek bir kesim. Umarım reis öğretmenleri mutlu eder ve konu bir sonuçla karsilasmayiz.
Şimdiye kadar ne zaman mutlu etti?
Bekleyelim görelim
Maaşı düşük olana zam yapsın da yüksek olanın neye göre yüksek maaşı? Bu adaletsiz bölünmeyi de yapan bunlar?
Cıtayi öyle bir yukselttiniz ki inşallah dağ fare doğurmaz ???? ama.durmak yok boyle devam
Çıta 2 3 bin mi ????????????
2 bin lira için salonlara adam toplayıp masraf yapmayın. 13 bin maaş alıyoruz 15 bin olunca sorunlarımız çözülmeyecek. Size destek veren üyeleriniz bizi bu hale getirdi. Biz memurlar bunu hak ediyoruz.
Yazdiklari haberlere bak görürsün çıtayı.
Sanki 2-3 bin TL çok büyük bir para ve bunu günlerdir söylüyorlar. Bu parayı piyasa çoktan zamlarla eritti bile elimize geçmeden. Bu müjde değil ar hiç değil. Vermesin daha iyi. Kaybederse de dünyanın sonu değil.
2-3bin TL gelmezse eşşşşek gibi anırmaya hazırmısınız
ükumet öyle büyük zam yapacak ve bunu bu saate kadar açıklamayacak ,yapacak olsa şimdiye kadar yapardı hatta ülkenim dört bir yanında davul çaldırırlar , artı hukumet niye zam yapsın yetkili sendika başkanı ihanet mi edelim diyor ,seçimde iktidarı destekleyeceğini zaten açıkladı niye zam yapsın hukümet zam