2021 Özür grubu atamaları(eş durumu tayinleri)  ne zaman ?

2021 Özür grubu atamaları(eş durumu tayinleri) ne zaman ?

2021 Özür grubu atamaları(eş durumu tayimnleri) ne zaman ?

2020-2021 eğitim öğretim yılı özür grubu atamaları ne zama  yapılacak? Yılda iki defa MEB tarafından yapılan özür grubu atamaları için heyecanlı bekleyiş sürüyor .MEB tarafından şu ana kadar özür grubu atamaları için her hangi bir takvim net olarak açıklanması genel olarak 15 tatil öncesi başlayan takvimin bu yılda aynı şekilde MEB tarafından işletileceği ve Özür grubu atamalarını içeren eş durumu ve sağlık özrüne dair atamalarına dair resmi açıklamanın  gelecek hafta içinde MEB personel genel müdürlü tarafından ilan edilmesi bekleniyor.

ÖZÜR GRUBU ATAMALARI NASIL YAPILIYOR?

Meb tarafından özür grubu atama takviminin ilan edilmesinden sonra süreç iki aşama halinde gerçekleşiyor. 1.aşamada özür duruman göre başvuru alan meb eş durumu ve sağlık durumuna göre yapılan başvuruları değlerndiriyoır ve bu aşamadan sonra ise özür grubu atamaları başvrusunda bulunanların değerlendirmesi sonucu başvuru hakkı elde eden öğretmenler 2.aşamada özür durumlarına göre tercih hakkı veriliyor  ve bu şekilde puan üstünlüğüne göre özür grubu atamaları yapılıyor.

Özür grubu atamalarında tüm okullar tercihe açılıyor mu?

Özür grubu atamalarında tercih edilebilecek okullar sistem tarafından otamatik olarak norm kadro boşluğuna göre sisteme yansıyor ve böylece normu boş olan tüm kadrolar tercihi açılıyor ve mevcut başvuracak adayların bulunduğu kadrolar ise muhtemelen boşalacak kadro olarak sisteme yansıtılıp bı şekilde özür grubu atamalarında  gerekli kolaylık öğretmenlere sağlanıyor.

ÖZÜR GRUBU ATAMALARINA dair tğm gelişmeleri mebpersonel.com sitemizden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.