Öğretmenin Güldüren “Karne Görüşü”

Elazığ’da Öğretmenin Güldüren “Karne Görüşü”Öğretmenler ve öğrenciler için bir dönem verilen emeklerin biçileceği büyük gün olan karne günü geldi. Öğrencilerin durumlarına göre girilecek “en güzel öğretmen karne görüşü haberimizde.

Karne heyecanı hem velileri hem de öğrencileri sarmış durumda. 18 milyon öğrenci bugün karne aldı.

Boş durmayan öğrenciler kimi zaman düşündüren kimi zaman güldüren ‘foto-yorum’ları sosyal medyada paylaşıyor.

İşte onlardan bir tanesi whatsapp-image-2023-01-20-at-141724.jpg

29 Yorum

  1. SAYIN ÖĞRETMENİM!
    BU YAZILI ANLATIMIN ÖĞRENCİN AÇISINDAN OLDUKÇA İNCİTİCİ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM!
    HER BİR BİREYİN KENDİNE AİT MUHAKKAK BİR YETENEĞİ VARDIR .ÖNEMLİ OLAN O YETENEĞİ GÖRMEK VE HİSSETTİREBİLMEK ,”ÖĞRENCİLERİNİZLE ÖYLE BİR İLETİŞİME GEÇİN Kİ !
    BİR O ÖĞRENCİLERİNİZE İHTİYACINIZ OLDUĞU ZAMAN ARKANIZDAN GELEBİLECEK EN MUKADDES BİREYLER OLSUN …

  2. Elazığspor büyük harfle yazılır, derslerine de yazarken de ayrıdır, öğretmenler böyle yazarsa öğrencilerden ne bekleriz…

  3. Eğer haber asparagas değil ise o öğretmen arkadaş lütfen Türkçe Dilbilgisi kursu alsın. Daha nerede büyük harf ve de takısı nerede kullanılır bilmiyor. Çok yazık.

  4. Vallahi öğretmenimiz cümleye büyük harfle başlanacağını bilmiyor ve de bağlacını da bitişik yazmış. Test çözmekten yazı yazmayı unutmuş. Çok üzüldüm.

  5. Gerçekten güldüm.Bir öğretmen mi yazmış bunu.Cümleye büyük harfle başlamamış , verdiğin yazmak isterken i harfini unutmuş , derslerine de yazmak isterken de’ yi ayrı yazmamış.

  6. de da yı ayrı yazmasını bilmeyen ‘öğretmen’ diye haberin başlığını güncellemelisiniz.

  7. Bunun kurgu olduğunu düşünüyorum. Hiçbir öğretmen “de” yi böyle birleşik yazmaz. Haber bulamadınız mı koca ülkede? Twitter ve İnstagram saçmalıklarını haber yapmışsınız.

  8. Elazığ ‘ın küçük harfle yazılması da bir öğretmen elinden çıkmadığının kanıtı. Böyle uydurma şeyleri paylaşacağınıza az etrafınıza bakın, burası çok renkli bir memleket, eminim haber gibi haber bulabilirsiniz

  9. Bir öğretmen olarak görünce utandım. İmla kurallarından bi haber bu arkadaş. Umarım gerçek değildir. Üstelik resmi evrak.

  10. Öğretmenimizin yorumu kişiye özel, az ve öz olmuş tebrikler. Fakat keşke yazım kurallarına da dikkat etseydi.????

  11. ASLINDA ÖĞRETMENLER -NE YAZMAMI İSTİYORSANIZ SİZ YAZIN ….DESELER….ÇOK HOŞ YORUMLAR ÇIKACAKTIR….BAZEN SINAV SORULARINA VERİLEN YANITLARI OKURKEN GÜLMEKTEN ÖLÜYORDUK….

  12. Görüldüğü gibi değerli öğretmen arkadaşlar meslektaşlarını yererek kendilerini yine tatmin etmeyi başarmışlar. Öğretmenin öğretmene yaptigini gavur Müslüman’a yapmazmis.

  13. E-okula görüş yazılan sistem, bildiğiniz klavye şeklinde değil. Bazı noktalama işaretlerini de kabul etmediği oluyor. Zannımca, bu tür bir durum yaşandı. Bu zorluktan dolayı, aklımdan geçenleri yazamadığım çok oldu.

  14. Gerçekten güldüren öğretmenmiş ben yazdığına değilde bukadar yazım yanlışıyla nasıl öğretmen olduğuna ama çok tatlı şirin bir öğretmen olduğu kesin????????????????????????????????????????????????????

  15. Sınıf rehber öğretmeni diyor kardeşim. Okul rehber öğretmeni demiyor. Ayrıca böyle bir karneyi sen de doldurabilirsin, istersen yedi göbek sülalesine saydırabilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu