Eğitimde Devrim: MEB, Yeni Yöneticilerini Belirledi!
Eğitimde Devrim: MEB, Yeni Yöneticilerini Belirledi!
Milli Eğitim Bakanlığı'nda son dönemde gerçekleştirilen üst düzey atamalar, eğitim camiasında büyük yankı uyandırdı. Bu atamalar, Resmi Gazete'de yayımlanan bir karar ile duyuruldu. İşte, MEB'de yapılan bu önemli atamalara dair detaylar.
Mustafa OTRAR, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Atandı
Milli Eğitim Bakanlığı'nın Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koltuğuna, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2, 3 ve 4'üncü maddeleri uyarınca Mustafa OTRAR getirildi. Bu atama, özellikle eğitimde uzmanlığı ve deneyimiyle bilinen OTRAR'ın bu göreve layık görülmesiyle dikkat çekti.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, Başmüfettişlik Görevine Atandı
Milli Eğitim Bakanlığı'nda mevcut Başmüfettişlik görevine atama yapıldı. Bu kritik göreve, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin ek 35'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci maddesi çerçevesinde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT getirildi. Başarılı çalışmalarıyla bilinen POLAT'ın, Başmüfettiş olarak atanması, eğitim denetimindeki etkinliği artırma hedefini gösteriyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.