Bu açıklama dengeleri değiştirir! 35 bin lira promosyon anlaşması imzalandı..

Bu açıklama dengeleri değiştirir! 35 bin lira promosyon anlaşması imzalandı..

Bu açıklama dengeleri değiştirir! 35 bin lira promosyon anlaşması imzalandı..

Promosyon anlaşmaları son aylarda kendinden sıkça bahsettiriyor. Bazı kurumlarda yapılan anlaşmalar personellerde memnuniyet uyandırırken bazı kurumlarda ise beklentilerin çok altında kalıyor.

Yüksek promosyon ücretleri iştah kabartmış durumda. Pek çok kurum daha önce yaptıkları anlaşmaları revize yoluna gitmek için talepte bulunuyor. Çoğu bunu başarıyor.

Bazı bakanlıklar promosyonları tek elden yürütse de bazı bakanlıklar ise kurumları geçerli mevzuata bırakmış durumda.

Bir promosyon anlaşması haberi daha BOTAŞ'tan geldi.

Personelleri sevindiren anlaşma 35 bin 900 lira haberiyle kamuoyuna duyuruldu.

Dengeleri değiştirecek son promosyon anlaşması haberi BOTAŞ'tan geldi. Gerçekleştirilen maaş promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası ile 3 yıllık sözleşme kapsamında 35.950 TL altına imzalar atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum