
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hak iş kongresinde en düşük memur maaşının 22 bin lira seviyesine çıkarılacağını açıklamıştı.
Seçimlerin 2. tura kalması sonrası memurlarda yeni müjde beklentisi oluşmuştu. Vergi dilimlerine giren memurların artık dayanacak gücü kalmadı. Dolayısıyla 2. tura gidilen yolda yeni zamlı maaşların Haziran ayında ödenmesi hususunda talepler vardı.
Ogretmenlericin.com olarak yazmış olduğumuz özel haberimizde kulis bilgilerimize istinaden böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtmiştik.
Zamlı memur maaşları Haziran ayında yatacak müjdesi gelir mi?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün canlı yayında yaptığı açıklamada memur maaşları hakkında: ”Memurlarımızın en düşük maaşını da Temmuz ayında 22 bin seviyesine yükseltme sözünü verdik. Bunu da gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Böylece memur maaşlarına yapılacak düzenlemede ilk maaşların Temmuz ayında ödeneceği netleşmiş oldu.
Gençlik merkezinde çalışan güvenlik görevlileri 25 bin üniversitelerde güvenlik görevlileri toplam 35 bin civarı alırken öğretmenlerin maaşı mı çok bile onlara !!! onlar buçukçu sendikaya üye olup idareci olma derdinde yazıklar olsun … oy vererek ülke kurtardığını sanan bir toplumdan ne bekleyebilirsiniz sistemin olmadığı yerde şahısların peşinde sürüklenen yığınlar !!!