Öğretmenlerden Oluşan MEB AKUB Yangına Müdahale İçin Sahada
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve öğretmenlerden oluşan AKUB yangına müdahale için sahaya indi.
Yangına müdahale etmek için öğretmenler de sahada
Ülkemizin dört bir tarafında meydana gelen yangınlar sebebiyle zor zamanlar geçiriyoruz. Sadece yangına müdahale ile görevli olan personelin dışında gönüllü olarak sahada bulunan vatandaşlarımızın göstermiş olduğu özveri de takdire şayan.
Gönüllüler tarafından yürütülen faaliyetlerin içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğretmenlerden oluşan Arama ve Kurtarma Birimi yani AKUB da yer almaktadır.
Gönüllü öğretmenlerden oluşan söz konusu Arama ve Kurtarma Birimi yıl boyu Yangın, deprem gibi faaliyetlere müdahale ve söz konusu faaliyetlerden dolayı ihtiyaç duyulan kurtarma görevleri için eğitim aldı.
Bahsi geçen arama kurtarma birimi içerisinde görev yapmakta olan öğretmenler Uşak'a bağlı olan Sivaslı içerisinde meydana gelen yangına müdahale ederken görüntülendiler.
Büyük bir özveri ile gönüllü olarak yangına müdahale eden öğretmenlerden oluşan arama kurtarma birimleri Bursa'da ve Karabük'te de görev yapmaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.