Öğretmenlere Rekor Promosyon Anlaşması İmzalandı

Öğretmenlere Rekor Promosyon Anlaşması İmzalandı

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği banka promosyon ihalesi sonuçlandı. İş Bankası, 3 yıllık süre için 2 bin 967 personel adına 90 bin 10 TL’lik rekor teklifle ihaleyi kazandı.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçelerde görev yapan personelin de dahil olduğu banka promosyon ihalesini tamamladı. Toplam 2 bin 967 personeli kapsayan ihaleyi, 3 yıllık süre için en yüksek teklifi sunan Türkiye İş Bankası kazandı.

Yapılan anlaşma kapsamında öğretmenler ve diğer personel, 90 bin 10 TL tutarında promosyon ödemesi alacak. Bu rakam, eğitim camiasında şimdiye kadar yapılan en yüksek promosyon anlaşmalarından biri olarak dikkat çekti.

Karabük’te görev yapan öğretmenler ve eğitim çalışanları, promosyon anlaşmasının hem ekonomik olarak rahatlatıcı bir katkı sağlayacağını hem de son dönemde yükselen yaşam maliyetleri karşısında önemli bir destek olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.