Engelli ve Atanamayan Öğretmene ‘Ayakta Duruyorsun, Fabrikaya Gir 5.500’e Çalış’ Dedi: ‘Boş Ver Anayasayı’

Ortaya Karışık’ isimli YouTube kanalının sokak röportajında Hacettepe Üniversitesi’nde 2 lisans 1 yüksek lisans yaptığını ve atanamadığını belirten engelli öğretmene vatandaşların dedikleri bir miktar sinirinizi bozacak.

O engelli öğretmene bir vatandaş, ‘Niye 2.000 TL’ye çalışıyorsun, git bir fabrikaya gir 5.500 TL al’ dedi. O engelli öğretmen anayasayı hatırlatınca da ‘Boş ver anayasayı biz Müslümanız. Herkes anayasaya uysaydı aç kalırdık’ dedi.

İşte o video

3 Yorum

  1. Engelli sınavları çok kolay bizim akraba 57 puanla atandı, bu arkadaş biraz sınav çalışsa neden atanamasın ki, devlet engellilere çok iyi imkan tanıyor

  2. İyi söylemiş, sizde böyle bir cevap vermesi için insanları yönlendirmiyormusunuz? Bir düşün çanak tutarken.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu