14 Mayıs seçimleri sonrası Eğitim Bir Sen’e 16 bin üye geri döndü

Eğitim Bir Sen geçen yıla göre yaklaşık 45 bin üye kaybetmişti. Mayıs ayında sendikaların üye sayıları açıklandı. Eğitim Bir Sen’e 14 Mayıs seçimleri sonrası geri dönen üyeler var.

Gerek iktidarın değişeceği kanısı gerekse var olan sorunların çözümü hususunda yetersiz görülmesi sebebiyle Eğitim Bir Sen’den istifalar gerçekleşmişti.

Eğitim Bir Sen son süreçte ciddi kan kaybetmiş, üye sayısında ciddi eksilmeler olmuş, pek çok yerde yetkiyi kaybetmişti.

Lakin 14 Mayıs seçimleri sonrası üyelerden bazıları Eğitim Bir Sen’e geri dönmeye başladı.

Alınan verilere göre yaklaşık 16 bin üyenin geri döndüğü belirtiliyor.

Geri dönme hususunda ise 14 Mayıs baz alındığı için seçim sonuçlarının etkili olduğu düşünülüyor.

8 Yorum

  1. İktidar değişecek diye istifa eden, değişmediği için geri DÖNENLERİN üyeliği kabul edilmemeli

  2. Seçimi malum parti kaybetseydi sarı sendikanın üyesi kalmayacaktı zaten… Tüm üyeleri seçim gecesi istifa dilekçelerini hazırlamıştır eminim. Seçimi malum parti kazanınca istifadan vazgeçtiler. Onun için bu toplumdan fazla bir beklentiniz olmasın!!!!!

  3. At yalanı… Diye başlar cümle, 2 hafta içinde 14 bin kişi geri döndü he mi :)) la ne kadar yalaka ve omurgasız bir medyasiniz siz oyle

  4. Kesin istifa edenleri tehdit etmişlerdir… Ben bu kibir senden istifa ettim diye, Antep’te Şehitkamil yönetim kurulu üyesi Kemal Altım, beni tehdit etti ve benimle uğraştı. Bu gibi mahlukların Tanrı cezasını versin ve bunların ve avenesi için Cehennem ateşi hiç sönmesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu